Регистриране на фирма в Перник

Публикувана от admin 30.06.2020 0 Коментар(а)

Търсите фирма за стартиране на търговско дружество в Перник на достъпна цена?

При нас може да изпратите запитване за създаването и оформянето на целия пакет от документи за създаването на едноличен търговец, фирма или търговско дружество.

 

Нуждаете ли се от съдействие за стартирането на вашия нов бизнес в Перник?

Вписванет при нас става със съдействието на адвокат, работим онлайн с цялата страна а бързите срокове са наша специалност. Свържете се с нас онлайн, по телефона или на място.


Какви документи се изискват за регистрация на фирма?

Оторизиран адвокат ще подготви всички нужни документи и ще ви ги изпрати за подпис и заверка. След като му ги върнете той ще поеме ангажимента да ги входи.

 

Колко струва услугата по стартиране на нова фирма?

Свържете се с нас и ние ще ви информираме за услугите и таксите, тъй като цената е свързана с разходите, които бихте платили и когато сами решите да оформите необходимите документи и да извършите вписването в Търговския регисъра. Ако не се възползвате от услугите на специалист, има риск да ви бъде отказано разрешение, в слчай, че имате пропуски или други несъответствия в документите.


При нас получавате безплатна консултация за избора на най-подходящата за вас правна форма – едноличен търговец, ООД или друго дружество. Предлагаме експресни регистрции без допълнително оскъпяване, като наш оторизиран адвокат подготвя и вписва всички документи свързани със стартирането и вписването на вашия нов бизнес!


Подайте заявката си сега и очаквайте обаждане от наш служител, който ще ви обясни  всичко необходимо за създаването на вашата фирма!