Регистриране на фирма в Благоевград

Публикувана от admin 30.06.2020 0 Коментар(а)

Имате ли нужда от съдействие за регистрация на нова фирма в Благоевград? 

Свържете се с нас, ако се нуждаете от съдействие по създаването на вашата фирма. Поверете ни регистрацията на фирмата си и ние ще подготвим всички необходими документи вместо вас. Ние можем да поемем ангажимент да стартираме вашия нов бизнес в Благоевград, независимо от предпочитаната от вас правна форма - ООД, ЕООД, ЕТ, ДЗЗД, АД, фондация и други.

 

Интерсувате ли се от откриване на фирма в Благоевград онлайн?

Подайте вашето запитване за желаната от вс услуга онлайн или по телефона. Може да се възползвате от допълнителната безплатна консултация от наш експерт. Подготваме всички необходими документи, след което вие ги подписвате и ние ги внасяме в Тъговския регистър.


Какви документи са нужни за създаването на фирмата?

Наш служител адвокат ще оформи всички дружествени договори и документи, които следва да подпишете. След това той ще ги входи и вашата нова фирма ще може да започне дейност. В някои случаи, може да се наложи някои документи да бъдат нотариално заверени.

 

Колко струва учредяване на фирма в Благоевград?

Нашите цени са универсални за цялата страна и са най-евтините в Благоевград.
Документите по стартирането се изготвят от оторизиран адвокат с електронен подпис, като по този начин спестявате излишни разходи.


Ние ще подготвим всички необходими документи, които следва да подпишете, като оторизиран адвокат извършва вписването с електронен подпис в Търговския регистър. Ако поверите регистрацията на фирмата си на нас, тя ще се извърши от оторизиран адвокат с електронен подпис.


Заявете желаната услуга от вас и се възползвайте от нашите екпресни услуги онлайн на най-ниските цени в страната!