Регистрация на фирма в Ямбол

Публикувана от admin 17.11.2020 0 Коментар(а) Полезна информация,

Интересувате се от регистриране на нова фирма в Ямбол на най-изгодна цена от оторизиран адвокат?
Свържете с нас, ако се интересувате от създаване и вписване в Търговския регистър на нова фирма - ЕТ, ООД, ЕООД, АД, ДЗЗД, фондация и пр. При заявено желание от ваша страна за стартиране на нова фирма, наш служител ще ви информира какви са документите и всичко необходимо за учредяването на вашето търговско предприятие.

Регистрирайте вашата фирма в Ямбол бързо и лесно
Може да се свържете с нас онлайн или по телефона. Нашият екип от адвокати с дългогодишен опит са специализирани дейността си по създаване на всякакъв вид търговски дружества, вписването им и отразяването на всякакъв вид промени в Търговския регистър.

Колко струва услугата?
Нашите цени са без конкуренция в страната. Наш оторизиран адвокат ще изготви всички необходими документи за регистрацията и вписването на фирмата ви. Той може да ви помогне да изберете най-подходящата правна форма на търговско предприятие. Възползвайте се и от безплатна консултация за проверка на свободно име. 

Ние предлагаме всички услуги свързани с промени на обстоятелствата, като например прехвърляне на ЕООД или ООД, прехвърляне на ЕТ към ЕООД, прехвърляне на дялове в ООД, промяна на адрес и седалище, смяна на управител и/или прокурист и т.н.

Заявете желаната услуга при нас сега и се възползвайте от безплатна консултация от оторизиран адвокат!