Регистрация на фирма от адвокат във Варна

Публикувана от admin 31.05.2020 0 Коментар(а)

Търсите изгодна цена от оторизиран адвокат за регистрация на фирма ООД или ЕООД във Варна?

Тук може да заявите откриване на всякаква правна форма ООД, ЕООД, ЕТ, АД, ДЗЗД, Сдружение и т.н., както и изготвяне на всички нужни документи за откриване на фирми или фирмени промени в Търговския регистър.

 

Откриване на фирма във Варна онлайн

Заявите услугата онлайн или по телефона. Нашите адвокати подготвят всички документи за учредяването или фирмените промени, като вие следва да ги подпишете и заверите при нотариус (когато това е необходимо). Наш оторизиран адвокат ще извърши вписването онлайн с електронен подпис в Тъговския регистър.


Нужни документи и процедура за стартирането на фирма?

Адвокат специализиран в откриването на фирми подготвя всички документи, като ще ви запознае подробно за всяка стъпка при регистрацията!
По този начин ще сте спокойни при стартирането на новия си бизнес, като ще получите фирмата си бързо и без излишни нерви.

 

Колко струва стартирането на нова фирма?

Откриването на фирмата се извършва от оторизиран адвокат по електронен път, като по този начин се постига най-изгодна цена.

Възпозвате се и от безплатна консултация за проверка на свободно име и избор на подходяща правна форма.

Предлагаме експресно вписване без допълнителни такси!


При нас получавате всички най-изгодни цени за всички услуги за фирмени промени в Търговския регистър - прехвърляне на ЕООД или ООД, промени на дялове в ООД, прехвърляне на ЕТ към ЕООД, смяна на адрес на фирма, смяна на управител / прокурист. 

 

Заявите услуга онлайн или по телефона и си спестете излишни нерви и пари!