Регистрация на фирма в Пазарджик

Публикувана от admin 07.01.2021 0 Коментар(а) Полезна информация,

Регистриране на фирма в Пазарджик

Интересувате ли се от експресна услуга по стартиране на фирма в Пазарджик? 
Нашите специалисти имат дългогодишен опит в регистрирането и вписването в Търговския регистър на фирми във всички съществуващи форми - ЕТ, ООД, ЕООД, АД, ДЗЗД, сдружение, фондация и т.н.

Цена за откриване на нова фирма в Пазарджик онлайн 
Изпратете ни вашата заявка онлайн или по телефона и наш оторизиран адвокат ще се свърже с вас. Той ще ви консултира за всички етапи от регистрацията и вписването и ще ви помогне да изберете най-подходящата правна форма за вашата фирма.

Какви документи са нужни за създаването на фирмата?
Подготваме всички необходими дружествени договори и т.н., които следва да подпишете с електронен подпис и наш служител ще ги внесе в Търговския регистър, за да старира вашия нов бизнес. 

Каква е цената на услугата по стартиране на нова фирма в Пазарджик?
Процедурата по регистрацията се осъществява от оторизирано лице с дългогодишен опит и разрешението ще ви бъде гарантирано, тъй като с подкрепата на наш специалист няма да има пропуски и разминавания във вашите документи.
Предлагаме ви предварителна безплатна консултация. При нея ще ви помогнем да изберете най-подходящата правна форма на едноличен търговец, фирма или търговско дружество, спрямо дейността, която планирате да упражнявате. Може да ни ангажирате с учредяване или вписване на промени и ние ще ги извършим екпертно в най-крътки срокове.

Получете бзплатна консултация от специалист и старирайте новия си бизнес лесно и бързо!