Регистрация на фирма в Асеновград

Публикувана от admin 22.08.2021 0 Коментар(а) Полезна информация,

Нуждаете ли се от откриване на фирма (ООД или ЕООД) в Асеновград на евтина цена?
Попаднали сте на точното място - при нас можете да заявите създаване на фирма във всички правни форми ООД, ЕООД, ЕТ, АД или ДЗЗД), сдружения и фондации. 
 
Откриване на фирма в Асеновград онлайн, по телефона или на място в наш офис
Можете да заявите желанието си за съдействие за откриване на фирма. Свържете се с нас онлайн или по телефона, след което само трябва да подпишете и да заверите нотариално документите, за да направим вписването на вашия нов бизнес в Тъговския регистър.

Какви са необходимите документи за учредяването?
Ако възложите откриването на фирмата или документалното оформяне на фирмените промени на ваче регистрирана фирма, подготовката на документите ще бъде наша грижа. Ние ще изготвим цялата необходима документация и ще ви я изпратим за електронен подпис. В някои случаи може да се наложи дакументите да бъдат заверени от нотариус.
 
Колко струва откриването на нова фирма фирмата в Асеновград?
Може да се свържете с нас и да ви обясним каква е тарифата на желаната от вас услуга. Ние предлагаме освен регистрация на фирми и документално оформяне на фирмени промени, свързани с промяна в обстоятелствата на вече функционираща фирма. 

Необходими документи
След като се свържете с нас, ще получите безплатна предварителна консултация. Ние ще ви информираме за стъпките, етапите и документите, от които се нуждаете. Това може да са дружествени договори и други документи, изискани от законовите разпоредби

Ние можем да ви помогнем в оформянето на документите по вписване на всички видове фирмени промени - продажба на фирми, прехвърляне на дружествени дялове между съдружници, изкупуване на ЕТ от ЕООД, промяна на адрес, промяна на управител и/или прокурист на най-изгодните цени в страната.
 
Доверете ни се, за да не рискувате отказ на решението ви. Нашите служители ще подготвят вашия набор от документи без пропуски и несъответствия, за да си спестите излишни главоболия!