Регистрация на фирма Хасково

Публикувана от admin 02.11.2020 0 Коментар(а) Полезна информация,

Търсите адвокат в Хасково за регистрация фирма ООД или ЕООД на изгодна цена?
Ние предлагаме всички услуги за регистарции на фирми - без значение от правната форма (ЕТ, ЕООД, ООД, ДЗЗД, АД, сдружения, фондации и други).
Ние ще имаме грижата да изготвим дружествените договори и всички необходими документи по регистрацията и вписването в Търговскя Регистър.
 
Създаване на фирма в Хасково - онлайн или на място
Свържете се с наш служител онлайн или по телефона. Наш оторизиран адвокат ще подготви всичко необходимо за създаването на вашия нов бизнес, като можете да се възползвате и от безплатени предварителни консултации.

Какви документи са ви нужни?

Нашите служители поемат ангажимент да изготвят документите, от които се нуждаете за регистрирането и вписването, като дружествени договори и други. Понякога може да се наложи някои документи да бъдат заверени при нотариус. 
 
Колко струва услугата по стартиране на нова фирма?
Може да се информирате за нашите тарифи в категорията с предлагани от нас услуги. Ще се уверите, че средствата, които ще платите са изключително изгодни и дори е по-евтино да възложите услугата на нас, вместо вие да се ангажирате. (ако разполагате с тези компетенции). 

Ние предлагаме предварителна безплатна консултация, при която може да се информирате по всички въпроси, свързани със законовите разпоредби. Тъй  като услугата при нас се осъществява от оторизиран адвокат с електроенен подпис, то тя става експресно и на изгодна цена.

Може да заявите желаната експресна услуга сега на цени без конкуренция!