За нас

За нашия екип


Нашият екип се състои от счетоводители и юристи с дългогодишен опит в областта, което е гаранция за качество на предлаганите от нас услуги. Удовлетворението на нашите клиенти е доказателство за качеството на нашата работа. В случай, че не сте доволни от предоставената ни услуга, имате възможност да получите парите си обратно.

 

Предварителни консултации и избор на правна форма


За да стартира нов бизнес или разшири дейността си, всеки предприемач е длъжен да има регистрирана фирма съгласно нормативните изисквания на Република България. Нашият екип от специалисти ще ви помогне да изберете най-правилната и изгодна форма за осъществяване на Вашите бизнес начинания, както и ще Ви консултира успешното му стартиране съгласно законовите изисквания.

 

Дейности и услуги


Ние предлагаме всички услуги свързани със създаване на нови компании, фирмени промени и вписвания в Тъговския регистър в България. Нашата дейност включва всички бизнес услуги свързани със създаването и развитието на един бизнес: регистрации, счетоводство, финанси, правна помощ и много други.

 

Защо е необходимо да ползвате професионалисти?


Компаниите са оновата, върху която се гради всеки успешен бизнес. С управлението на бизнеса са свързани множество изменения и процеси, изискващи задълбочени познания в сферата на счетоводството и корпоративното право, именно с които е свързана нашата дейност.

 

Гарантирано качество, професионализъм и сигурност


Нашите клиенти са предприемачи както от България, така и от чужбина, собственици на най-различни предприятия и бизнеси.
Това ни помогна да натрупаме безценен опит през годините, който днес можем да приложим във всяка фирма.

 

Преференциални цени и условия


Ако вашият работещ бизнес има нужда от счетоводна или правна консултация, ние сме готови да ви съдействаме. Автоматично ще получите преференциални условия за счетоводно и правно обслужване, откривайки при нас новата си фирма.
Ако по някаква причина сте решили да закриете бизнеса си, нашите специалисти ще ви предоставят изключително професионална услуга по закриване и заличаване на фирма.

Уважаеми клиенти, не се колебайте да се свържете с нас да задавате въпроси за услугите, които предлагаме. Можете да го направите на място или на посочените от нас телефони, имейл адреси и данни за контакти.

Екипът на ВСИЧКО ЗА ФИРМАТА